Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Jolly L
Joll RoundJolly SkålMixade fattningarJollyRound i blank yta och skålformad fattning. Till vänster en MollPlain och under en Flamoll.Jolly Skål
Jolly S
Jolly mini i 18k vitguld med en liten diamant. Ringskenan är här flack (square). Under och till vänster visas OnTheRocks, som är söt till! JollySquare och bredvid en JollyRoundJollySquare med en liten 0.02ct diamant, och under en OnTheRocks med små 0.01ct diamanter.
PogoPop
Curvy
Vitguld och rubiner Vita diamanter i Miss Curvy, som passar fint som vigselring. Förlovningsring MollPlain, bredd 5mm.    Förlovningsring FlandersPlain, bredd 4mm och vigselring Miss Curvy med röda rubiner.      Curvy i vitguld med vita diamanter bredvid en FlandersPlain.
TinyBalls (NEW)
 • Jolly L

  Mjuk bollinfattning på en rund eller flack ringskena. Välj även om ni önskar helt rund fattning, eller skålformad. Ytorna väljer ni som på alla ringar: filad eller blank! Snygg till både Plainringar eller OnTheRocks. Infattningen är 5,0mm i diam. Charmig ring som är lätt att bära! Välj en 0.15ct för bollig fattning och 0.20-0.25ct för skål.

  Skicka förfrågan

 • Jolly S

  Liten sötnos med en bollfattning på ca 3.7mm i diam. Välj mellan flack eller kupad ringskena.

  Skicka förfrågan

 • PogoPop

  Nätt och charmig ring med 3st bollfattningar. Diamanter på 0.05ct och vid sidorna 2st x 0.015ct. Säg till om ni önskar andra färgstenar, så hjälper vi er med info och pris!

  Skicka förfrågan

 • Curvy

  Denna ring är ståtlig, elegant och tidlös! Ringskena på 2.2mm och ploppar på 4.0mm i diam. Passar till plainringarna. Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma!

  Skicka förfrågan

 • TinyBalls (NEW)

  Små bollfattningar på rad. Du väljer själv om du önskar bara 3 bollar/stenar,eller kanske halva vägen runt, ca 10st. Hela vägen runt i medelstorlek blir ca 20st... Varje boll är unikt framfilad och de varierar lite charmigt i storlek. Stenarna följder med och har en blandning mellan 0.015ct/ 0.02ct och 0.03ct. Fint att sätta 2 eller 3 ringar ihop, eller kombinera med en Plainring eller en enstensring.

  Skicka förfrågan