Beställning av förlovnings- och vigselringar


Börja med att titta igenom gallerierna. Hittar ni några modeller som ni är intresserade av, klicka i era mått samt val i form av material och ev. stenar. Spara era val i favoriter och skicka sedan en förfrågan till oss, så kan vi diskutera lite kort så att allt blir helt perfekt!
När vi diskuterat oss fram till en optimal lösning för just Era ringar, görs en sammanställning som Ni får bekräfta innan beställningen är klar.

Leveranstid för förlovnings- och vigselringar är ca 5veckor. Övriga smycken inom 10dagar.
 

Provmått för storleksmätning och påseende av ringar
Om ni önskar låna ett provmått, kan Ni får ett hemskickat utan kostnad. Då kan Ni i lugn och ro hitta en perfekt storlek så ni kan beställa på distans.
Vi kan även skicka ringar för påseende av våra modeller. Dessa ringar är tillverkade i silver, eller förgyllt silver med syntetiska stenar. De ser ut som äkta ringar, men då det blir för högt värde att skicka guld- och diamantringar, använder vi oss av sk. attrapper.
Ni swishar eller sätter in en deposit på 2000kr, som ni återfår då ringarna kommit tillbaka till oss. Vill ni se fler än en ring, tillkommer 500kr/extra ring. Ni betalar inte för returportot, utan vi har förfrankerat brevet. Vi vill dock att ni går till ett postombud som hanterar REK. Brevet skickas då försäkrat till oss, och ni sparar avin som är er garanti tills det återkommit till oss. Hör av er så diskuterar vi tillsammans vad ni önskar prova!

 

Beställning av halsband, örhängen mm


Dessa smycken beställs och betalas via webshopen.
Önskar ni andra varianter, andra material eller på ngt annat sätt förändrad form på smycket så som det visas, är det bara att skicka ett mail och fråga! Till viss del, och i mån av tid, kan vi utforma smycken utanför kollektionerna.

 

-------------------------------------

 

Svensk köplag gäller