Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Mother of Pearl/Round
Mother of Pearl underst. Över vilar en Clasp/Pearls med 3 småbollfattningar.Mother of Pearl i mitten med två Clasp-ringar över och underMother of Pearl i mitten med Clasp/Line över och under.
Clasp/Pearls
ClaspRings med 3 stenar i varje som omfamnar en Mother of Pearl i mitten..
Mother Of Pearl/Oval
Mother of Pearl i mitten med två stycken Clasp/Pearls över och under. MotherofPearl i mitten med två stycken Clasp/Pearls på varje sida.MotherofPearl i mitten med två st Clasp/Line på sidorna.MotherofPearl i guld och vitguld.
Clasp/Line
Ett exempel på hur man kan kombinera 2st Claspring/Line med en ring i mitten. Här visas Edgy/Princess med en fyrkantig diamant.
 • Mother of Pearl/Round

  Rund brilliantslipad diamant på 0.10ct i en fattning som är låg och enkel att bära. Ringskenan har en liten midja för mjukt uttryck. Välj om du önskar blank eller filad yta. Vill man kombinera så är Clasp-ringarna fina till! Välj blankpolerad eller rå yta.

  Skicka förfrågan

 • Clasp/Pearls

  3st x 0.02ct små diamanter på rad i en halvmåne. Passar fint med Mother Of Pearl/Round. Ringen med 5st x 0.01ct passar fint med Mother Of Pearl/Oval. Välj blankoolerad eller rå yta.

  Skicka förfrågan

 • Mother Of Pearl/Oval

  Ovalslipad diamant i en fattning som är låg och enkel att bära. Ringskenan har en liten midja för mjukt uttryck. Välj om du önskar blank eller filad yta. Vill man kombinera så är Clasp-ringarna fina till,både Clasp Balls och Clasp Line! Diamanten är 0.43ct. Välj blankpolerad eller rå yta.

  Skicka förfrågan

 • Clasp/Line

  Halvmåneformad ring som är tänkt att passa tex MotherofPearl/Oval eller en annan enstensring. Välj en ring enbart, eller två som då bildar en "mussla" som omsluter mittenringen. 6st diamanter på 0.01ct/st. Välj blankpolerad eller rå yta.

  Skicka förfrågan