Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
FlowerBud /LL (NEW)
FlowerBud/LL till höger och visas tillsammans med en FlowerBud/RM. Tillsammans bildar de en hjärtform..Underst ligger en FlowerBud/LL (som priserna här avser, men visas här i ett kombinationsförslag med FlowerBud/RM över.
FlowerBud/LM (NEW)
FlowerBud/RM (NEW)
Här visas en kombination med den större FlowerBudd/LL..Här är den högersvängda mellanstora FlowerBud (RM) kombinerad med en vänstersvängd stor FlowerBud (LL)
FlowerBud/RS (NEW)
 • FlowerBud /LL (NEW)

  Organisk knoppring som växer ut åt vänster. Det här är den största av Bud-ringarna (Left Large /LL) 15 må diamanter på 0.01ct/st beströr knoppformen. Önskar ni stenar som går ner på båda sidor av ringskenan, är 33 diamanter lagom,då täcks hela övre halvan av ringen. Passar fin ihop med en Plain-ring, OnTheRocks/Faden eller en FlowerBud/RM. När två knoppringar sätts ihop, bildas en abstraherad hjärtform...

  Skicka förfrågan

 • FlowerBud/LM (NEW)

  FlowerBud med vänstersvängd knopp i mellanstorlek (LM = Left Medium). Strödd med diamanter på 0.01ct/st. Passar medPlainringarna, OnTheRocks/Faden eller en högersvänd Bud-ring. 0.01ct x 20 diamanter för halva ringen, en sida. 28 diamanter för halva ringen, båda sidor. 14 diamanter om ni önskar enbart knoppen diamantbeströdd.

  Skicka förfrågan

 • FlowerBud/RM (NEW)

  FlowerBud med högersvängd knopp i mellanstorlek (RM = Right Medium). Strödd med diamanter på 0.01ct/st. Passar med Plainringarna, OnTheRocks/Faden eller en vänstersvänd Bud-ring. Välj 11 stenar för att bara täcka knoppen, eller 16 för att nå ut enbit på ringskenan. Detta antal är bara vårt förslag. Bara fråga om önskar annat antal i dessa ringar! Passar fint ihop med den ngt större FlowerBud/LL, då de tillsammans formar ett hjärta. Välj blankpolerad eller rå yta.

  Skicka förfrågan

 • FlowerBud/RS (NEW)

  FlowerBud med en liten droppe åt höger (RS=Right Small). Diamanter på 0.01ct/st. Passar mer en Plain-ring eller en OnTheRocks/Faden. Välj i vårt förslag 25 diamanter för att täcka halva ringskenan, eller 7 för en liten slinga. Ytorna gör vi blankpolerade eller lite råa.

  Skicka förfrågan