Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Halo Saturn
Saturn i Platina bredvid blanka platinaringar FlandersPlain
Halo Brilliant
Halo/Oval
 • Halo Saturn

  Kupad ovansida och svagt avmjukad undersida på diskfattningen. Ligger ovanpå ringskenan vilket gör att den snyggt kan passas ihop med andra ringar om man önskar. Ringekenans bredd och höjd (godstjocklek) väljer du själv. Disken är ca 6.8mm i diam. På bild visas ringsken på höjd 1.75 och bredd 1.75. Stenarna är 0.15ct och i en krans runt; 10st 0.01or.

  Skicka förfrågan

 • Halo Brilliant

  En gnistrande powerring! Denna skönhet har en sten på 0.50ct i mitten och en krans av smådiamanter på 16st 0.01or. Snyggt med en rosa eller blå safir i mitten och vita diamanter runt om, eller bara vita diamanter... du väljer! Vi har nu börjat ta in "laboratorie made diamonds" till de större stenarna. Smådiamanter finns ännu inte på marknaden, utan då väljer man naturliga diamanter runt enstensringen. Läs mer under Info/Materialinformation. Ytan kan du få blankpolerad eller lite råare. Passar fint med en OnTheRocks/Faden tex.

  Skicka förfrågan

 • Halo/Oval

  Glamourös och tidlös ring! Ringen bär en oval rosa eller blå safir, eller en vit diamant på 0.76ct. Mittenstenen omringas av 17 små diamanter på 0.01ct/st. Passar med en Organic/OnTheRocks tex.

  Skicka förfrågan