Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Interstellar
Interstellar med smådiamanter i kombination med kilringen Arrow.Interstellar med blå safirer och diamanter. Arrow passar fint i kombination.V-formade Interstellar passar snyggt bredvid smala OnTheRocks. Båda med diamanter 0.01ct/st.Flack ringprofil med blank yta. Till vänster en OnTheRocks/Faden
Arrow
Interstellar med blå safirer är fint att kombinera med Arrow.Arrow i mitten. Interstellar över och OnTheRocks/Faden under.
ArrowCut
 • Interstellar

  Supercool V-formad ring som är mkt skön och smidig att bära, trots sitt kaxiga utseende. 11st stenar på 0,01ct dekorerar spetsen. Passar fint ihop med "Arrow" som kilas ihop och/eller alliansringen med ett band av smådiamanter som i "OnTheRocks". Vi skickar gärna ringmått samt attrapper om ni bort långt ifrån oss!

  Skicka förfrågan

 • Arrow

  Spetsformad ring som bärs som den är, eller ihop med "Interstellar", "ArrowCut" eller varför inte en slät enkel ring som FlandersPlain eller smal MollPlain. Tillsammans med "OnTheRocks, med stenar på rad, kan också vara kul. En androgyn ring som har många möjligheter!

  Skicka förfrågan

 • ArrowCut

  Flack ring med uthuggen spets där ringen "Arrow" passar perfekt. En unisexring, eller om den ena partnern vill ha Arrow/Intersteller med diamanter så är Arrow/Cut snygg med Arrow för den som föredrar mindre bling.

  Skicka förfrågan