Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
MissisMoll S
MissisMoll med 0.33, 0.25 och 0.16ct diamanter. Missis S och OnTheRocks i 18k rödguld och mörka coffiediamanter.MissisMollS/square med en diamant på 0.33ct. Under en OnTheRocks. Kika i OnTheRock´s galleri för pris och info!
MissisMoll L
Missis L i 18k rödguld och en vit diamant.
HighFive Crown
 • MissisMoll S

  Detta är en riktigt liten nätt prinsessring, som balanserar upp sin söthet med en grovfilad och ruffig yta. Klorna bygger upp ca 6mm över ringskenan. Bredd 2.2 Läs under bilderna för info kring metall och stenar! Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma. Denna modell kan man få i både rund ringskena och kvadratisk. Samma kostnad. De flesta bilder visar 0.33ct stenar, men det går även välja mindre stenar och då sänkter vi klorna proportionerligt!

  Skicka förfrågan

 • MissisMoll L

  Denna ring är liten och nätt, men lite större och mulligare i sina proportioner än missis s. Klorna bygger 5.5mm över ringskenan. Notera att denna ring görs både i rundad ringskena (MissisMoll L Round) och i flack (MissisMoll L Square). Samma pris! Den rundade ringskenan görs i bredd 3.0 och den flacka i 2.75mm Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma.

  Skicka förfrågan

 • HighFive Crown

  Skön ring med fem klor och en diamant på 0.25ct/ 4mm. Fråga om pris för diamant på 0.33ct om så skulle önskas! Ringskenan kan ni få flack eller rundad. Passar fint med OnTheRocks, MollPlain eller FlandersPlain. Har ni svårt att komma förbi, be om attrapper som kan vi skicka på påseende med posten!

  Skicka förfrågan