Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Moll´s Collection: Plain
På bilden visas två Moll Plain i bredd 6mm resp. 5mm. Båda har godstjocklek 2.5mm.
Överst palladium och under en 18k guldring. Moll Plain i 18k rödguld. Kan även göras i roséguld eller gult guld på förfrågan. Översta i bredd 5mm och den nedre i 6mm. Godstjocklek på båda är 2.5mm.   Damringarna är 4.5mm breda var och herringen är 6.5mm. Notera att alla ringar görs för hand efter er beställning, så nästan alla mått är möjliga! Vill ni ha vita ringar, välj mellan platina eller palladium. Läs mer under info!   MollPlain i bredd 2.5 och 3.0mm. 18k rödguld.MollPlain i vitguld och rödguld. Bredder mellan 2.75 och 6.0mm.Moll Rough CutMoll Rough Cut
Flanders Plain
Överst visas blanka ytor och under filade. Metaller uppifrån och ner: Vänster: Ringar i vitguld 14k, 18k, 14k, 18k Mitten: Palladium, Platina, Palladium, Platina. Höger: Ringar i rödguld 14k, 18k, 14k, 18k. Denna ring har lite tydligare fasetter och är ganska rak på kanterna. Precisera gärna vad ni föredrar vid beställning! Bredd 5mm, gods 2.0mm.Dessa tre ringar är i 18k rödguld. Den stora ringen är i stl 21, bredd 10mm. De mindre är i stl 17, bredd 7 och 4mm. Alla har godstjocklek 2.0mm.FlandersPlain i bredd 4.0mm, godstjocklek 1.75, hamrad yta. Välj mellan palladium, platina och vitguld för en vit/grå metall!Vänstra ringen är doserad i materialtjocklek, för att få plats med en nedsänkt större sten. I denna sitter en mörkblå safir..FlandersPlain och bredvid en OnTheRocks/Riven med diamanter på 0.02/ 0.03/ 0.05/ 0.03 /0.02ct. Båda i bredd 5.0mm.
Flamoll
 • Moll´s Collection: Plain

  Släta/blanka, mjukt filade eller kraftigt grovfilade/huggna ringar. Perfekta som förlovningsringar som sedan kan kombineras med de flesta ringar. Önskas en annan yta, går det bra att maila en förfrågan. (Notera att Ni med pilarna hittar fler ringmodeller.) Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma!

  Skicka förfrågan

 • Flanders Plain

  Denna ringmodell är kvadratisk i sin profil, och passar bra till förlovningsring då den enkelt kan kombineras med de flesta modeller i Flanders Kollektion, Curvy, OnTheRocks eller MissisMoll. (Obs! Många ringar i detta galleri! Använd pilen till höger om småbilderna för att se alla modeller!) Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma.

  Skicka förfrågan

 • Flamoll

  Som alla Plain-modeller, passar denna ring alla fingrar! Flamoll är en kombo av bulliga Moll och flacka Flanders. Den är flack med avmjukade sidor. Ni väljer själva bredd, metall och om ytan ska vara högblank eller ha en filad struktur!

  Skicka förfrågan