Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Baguette
Puzzle/Baguett ring öven en hamrad FlandersPlain. Puzzle/Baguett till höger och under en Puzzle/Cut som klickar snyggt in i varandra.Puzzle/Baguett och ligger in i en Puzzle/Cut. Vill man börja med en slät ring, kan spår sågas ut när enstensringen tillverkas. Utsågningen kan alltså göras efteråt om så önskas.
Brilliant
Välj mellan rundad ringskena eller flack. Puzzle/Brillian med en FlandersPlain under.Kika i Flanders galleri för pris!Puzzle kombination av Brilliant och under en PuzzleCut. (Har ni en egen slät ring, eller vill börja med en slät, fräser vi ut hålformen i efterhand)
Cut
Wave
 • Baguette

  Ring med baguettdiamant på 0.14ct (4x2mm). Är söt som enkelring, eller i kombination med ngn kompis, tex FlandersPlain eller PuzzleCut så de klickar i varandra. En On TheRocks/Square är också fint till, om man vill ha mkt bling!

  Skicka förfrågan

 • Brilliant

  Smal ring med en infattad brilliantslipad diamant på 0.10ct (3.0mm i diam). Andra stenstorlekar efter förfrågan! Söt som ensamring eller i kombination med tex Puzzle/Cut.

  Skicka förfrågan

 • Cut

  PuzzleCut är eg en FlandersPlain men vi har capat ut ett spår för iklick av den runda Brilliant eller rektangulära Baguett. Kan även göras i en befintlig Flanders. Har man redan ringen klar, kostar utfräsningen 1750kr.

  Skicka förfrågan

 • Wave

  Organisk ring som diffar i bredd och höjd. Herringen varierar mellan 3.25-6.0mm samt höjd 1.75-2.25. Damringen, den bredare: 2.5-5.5 samt höjd 1.3-2.0. Damringen, den smalare: 2.0-3.0 samt höjd 1.3-2.0. I prisuträknaren väljer vi ett genomsnitt, så för herringen: 4.0, damringarna 3.5 eller 2.5. Herringen väljer ni höjd 2.0 och på damringen 1.75. Diamanter kan placeras både på den breda eller smala, tätt eller glest. På rad eller utspridda... Uträknaren ger priser exkl. stenar, så de adderar vi när vi vet hur många/hur stora ni önskar. Bara hör av er så skissar vi ihop ngt perfekt för er!

  Skicka förfrågan