Tipsa en vän

Till epost:
Länk
Meddelande:

Skicka förfrågan

Din epost:
Länk
Medelande:
Moll Queen
Smala ringen heter OnTheRocks Round och den passar fint med MollL. 18k rödguld med vit diamant. Välj själv kvalitet! MollPlain till vänster om MollL i vit metall och vit sten. Välj mellan platina, palladium eller vitguld!MollL med en coffiedeiamant på 0.40ct. Till vänster en MollPlain och till höger en OnTheRocks med flera coffiediamanter på 0.03ct.Herring FlandersPlain bredvid smala OnTheRocks med många små svarta diamanter och så tillsist den majestätiska MollL med en läcker svart diamant!
Flanders Queen
FlandersL i 18k rödguld och diamant med en smal OnTheRocks.OnTheRocks med småstenar på rad, passar snyggt ihop med en enstensring som FlandersL!
Till höger en FlandersPlain.Här är en FlandersL med svart diamant. Till höger en OnTheRocks med svarta diamanter i fadenfattning på högkant.OnTheRocks med småstenar på rad, passar snyggt ihop med en enstensring som FlandersL!FlandersL med en vit diamant, och till vänster en FlandersPlain.FlandersL i 18k rödguld, bredvid OnTheRocks med små diamanter och FlandersPlain i 18k vitguld
Queen Emeralda (NEW)
 • Moll Queen

  Denna modell har samma ringskena som Mollplain, men med ståtliga klor som bygger ca 7mm över ringskenan. Passande stenstorlek är 0.40ct, men det går bra att diskutera andra storlekar om så önskas. Läs gärna mer om olika stenar och metaller under "info"! Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma.

  Skicka förfrågan

 • Flanders Queen

  Ståtlig kloring som sitter riktigt snyggt! Klorna bygger 6.5mm över ringskenan och har en diameter på ca 3mm. Diamanten i uträknaren visar 0.40ct. En mäktig och läcker ring! Alla ringar tillverkas exklusivt för hand efter er beställning, så Ni har möjlighet att påverka yta och mått efter just era önskemål! Skriv en rad eller besök vårt showroom så hittar vi säkert en perfekt löning! Bor ni en bit bort, be oss gärna skicka provmått för storlekar och ev attrapper att titta på hemma.

  Skicka förfrågan

 • Queen Emeralda (NEW)

  Mäktig ring med smaragdslipad sten på 5x7mm/ 1.0ct. Ringskenan gör vi rak, eller kurvad. Passar med OnTheRocks, Plainringarna eller Organic/OnTheRocks

  Skicka förfrågan