Returrätt och Garanti


Vigsel- och förlovningsringar:

Skulle Din beställda storlek inte bli perfekt åtgärdar jag detta kostnadsfritt, såvida Ni mätt korrekt och det är en mindre justering det handlar om. Du står endast för frakten till oss, vi står för returportot tillbaka. Skulle storleken blivit felaktigt mätt och vara mer än en halv storlek fel, blir det en mindre omarbetskostnad beroende på material. Har vi mätt Era mått i butiken är det självklart inget som ska bekostas av Er!

Observera att det är viktigt att mäta noga!

Stålringar med stenfattningar, kan vara komplicerade att minska, så diskutera gärna med oss om Ni är osäkra på Era storleksmått.

Skulle Ni vilja returnera ringarna helt och hållet, erhåller Ni 75% av den totala summan. Retur måste ske inom 10 dagar från leveransdatum på kvittensen.

Observera att provmått kan få lånas gratis!

------------------------------------------------

Halsband, örhängen och övriga smycken

Ni har full returrätt på smycken som inte är måttanpassade, så som halssmycken, örhängen, slipsnålar etc.
Returrätten gäller inom 10 dgr efter leveransdatum. Vid egen påverkan av design gäller inte denna returrätt. Hör av dig för information i dessa fall!

------------------------------------------------

GARANTI

Ett års garanti gäller mot uppvisande av kvitto. Garantin gäller då smycket utsatts för normalt slitage. Det är tex. inte lämpligt att flytta stenar med en ring på handen...

Man bör dock räkna med att metall slits och nöts något med tiden. Ex. på problem som innefattas är lossnade av lödda detaljer och tappad sten (gäller ej egeninförskaffad).