hur ni beställer

Beställning av förlovnings- och vigselringar

Börja med att titta igenom gallerierna. När ni hittat några modeller som ni är intresserade av, klicka i era önskade mått, samt val i form av material och ev. stenar så ändras priset automatiskt. Därefter kan ni skicka underlaget till mig, genom att i kassan välja “faktura”. Ni är inte bundna att genomföra köpet, utan jag tittar igenom så allt ser perfekt ut. Sedan gör jag en sammanställning/ offert och stämmer av lite med er. Om ni behöver råd, så hjälper jag mer än gärna till! Jag kan berätta om metaller, olika stenar och hjälpa er med kombinationsförslag. När ni har godkänt underlaget är beställningen lagd. Kontakten sköter vi genom mail, telefon eller om ni kan besöka butiken.


När ni vet era mått exakt, kan ni välja att genomföra köpet via Klarna och där dela upp ert köp på avbetalning, om så önskas.

Leveranstid för exklusiva ringar, förlovnings- och vigselringar är 2-6veckor. Fråga gärna före order, så får ni svar för aktuell tidpunkt och efter modellernas arbetstid. 

PROVMÅTT OCH ATTRAPPER

Om ni önskar låna ett provmått, kan ni får ett hemskickat utan kostnad. Då kan ni i lugn och ro hitta en perfekt storlek och sedan beställa på distans. Jag bifogar ett returrbrev.

Jag kan även skicka sk. attrapper för påseende av  modeller. Dessa ringar är tillverkade i silver, eller förgyllt silver, med syntetiska stenar. De ser ut som “äkta ringar”.

Ni swishar en deposit på 2000kr, som ni återfår då ringarna kommit tillbaka. Vill ni se fler än en ring, tillkommer 500kr/extra ring. Ni betalar inte för returportot, utan ni får ett förfrankerat brev. Lämna paketet till ett postombud som hanterar REK. Brevet skickas då försäkrat.

Beställning av halsband, örhängen mm

Smycken som halsband, armband, örhängen och silverringar (samt ett par guldringar) beställs och betalas via webshopen eller fysiskt i butik. Vill ni ställa frågor före köp, är det bara att ta kontakt!

Önskar ni förändra design eller metall på smycket, så som det visas, är det bara att fråga! Till viss del, och i mån av tid, kan jag utforma smycken utanför kollektionerna.